Ny tidslinje kartlegger Bitcoins pris sammen med historiske hendelser det siste tiåret

Har store begivenheter gjennom Bitcoins historie påvirket prisen?

Bitcoin ( BTC ) har gått en begivenhetsrik vei siden etableringen i 2009 . TradingView.com presenterte nylig et BTC-diagram som viser store hendelser i den digitale eiendelens historie, sammen med kryptovalutas stadig skiftende pris.

Offentliggjort tirsdag, kartpunkter ut potensielt viktige hendelser på Bitcoin prisbanen, som viser en „konsolidert historie Bitcoin kledde på de facto krypto diagrammer (ved TradingView),“ plattformens daglig leder, Pierce Crosby, fortalte Cointelegraph.

TradingViews team har til hensikt å oppdatere diagrammet hver 14. dag – men hvis store nyheter går i stykker, sier teamet at de vil justere beregningene tidligere. Ved å klikke på forskjellige bobler i diagrammet får du en forklaring på hver hendelse. Nettstedet viser også hendelser i blogglignende form under diagrammet.

Crosby sa:

„TradingView-tidslinjer har vært en unik oppgave av vårt kjerne for visualiseringsteam og viser oss viktigheten av å sette“ nyheter i sammenheng „(tilsvarende diagram). Vi forventer at denne logikken vil bli mye mer vanlig de neste årene for å bevise relevansen av en gitt nyhetshistorie. Dette er bare første skritt. “

Verdt mindre enn $ 1 de tidligste dagene, økte den digitale eiendelen forbi $ 40 000 i 2021. Mange store hendelser har skjedd langs den prisveien, for eksempel Mt. Gox prøvelser .

„Våre første observasjoner viser den umiddelbare innvirkningen av historiske hendelser på prisen på eiendelen,“ sa Crosby.

BTC-tidslinjen viser en mengde hendelser, selv om de siste overskriftene fokuserer på de mange prishindringene som er fordelt på eiendelen

„Ser vi på noen av de tidlige historiske begivenhetene, blir de dverg av prisaksjonen i 2015 – 2017, den første perioden da aktuelle hendelser fanget den vanlige fantasien til investorer,“ observerte Crosby fra diagrammet.

En slik tidslinje legger til et verktøy for diskusjoner om Bitcoins pris når det gjelder hendelser og muligens korrelerte reaksjoner. „Å se utelukkende på BTC-prisbevegelser i markedet gir en ufullstendig oversikt over hvorfor prisen svinger slik den gjør, på en tilsynelatende ustabil måte,“ sa Crosby og la til:

„Tidslinjer er den første omfattende kilden til å dele kursbevegelser sammen med tilsvarende virkelige hendelser, slik at investorer kan forstå hvorfor det er visse pigger eller fall, og hjelper dem med å informere dem for fremtiden og gi dem en dypere forståelse av eiendelen de handler . „