OMG Network ser ‚Huge Opportunities‘ etter Genesis Block Takeover

  • Hong Kong-baserte Genesis Block Ventures har store planer for det nyanskaffede OMG Network.
  • Flere Asia-baserte krypto-minibanker og en AMM er i ferd.
  • OMG-prisene har kommet tilbake til konsolideringsnivået rundt $ 3,70.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Den Hong Kong-baserte reseptfrie handelsplattformen Genesis Block e Bitcoin Bank har store planer for det nyanskaffede Ethereum Layer 2 OMG Network.

3. desember kunngjorde venture-datterselskapet til Hong Kong-baserte Genesis Block Ventures (GBV) at det ville overta den Ethereum-baserte Plasma-skaleringsplattformen OMG Network.

Tidligere kjent som OmiseGO, er prosjektet en pålitelig, ikke-frihetsberøvende Layer-2-skaleringsløsning for overføring av verdi på Ethereum.

Genesis Block Ventures sa at de har til hensikt å akselerere utviklingen av OMG Network og fremme partnerskap i hele den asiatiske regionen.

GBV la til at det allerede har vært dypt engasjert i DeFi-sektoren i år, og har bygget relasjoner med ledende børser Binance og FTX:

„Etter oppkjøpet er det en rekke integrasjoner og partnerskap på vei, GBV og OMG vil jobbe tett sammen for å utnytte ressurser og utforske nye retninger, for eksempel å bygge utlån og handelsplattformer, for å oppnå DeFis enorme adopsjons- og vekstpotensial.“

Hva er i butikken for OMG?

I en Boxmining live stream 7. desember skisserte Genesis Block Venture-partner Clement Ip ‚enorme muligheter fremover‘ for OMG Network.

Ip uttalte at GBV var satt til å investere i ‘nye og spennende prosjekter’ som OMG.

Han la til at avgiftene under DeFi-bommen var for høye til å gjøre transaksjoner på Ethereum økonomisk levedyktige, og mange sa ganske enkelt at ETH var ‚ødelagt‘.

IP er fast bestemt på at ETH er kommet for å bli, men at det må være flere lag med skalering for at DeFi skal utvides utover den nåværende tilstanden.

Firmaet har ambisiøse planer om å utvide antall minibanker med kryptovaluta over hele Asia. I tillegg til minibanker er en automatisert markedsprodusent tilrettelagt av høye, høye hastighetstransaksjoner på OMG-nettverket.

Ip hevdet at OMG-integrering og bredere adopsjon er det langsiktige målet, „Fordi vi er bullish på ETH, vet vi at gassavgiftene vil gå skyhøye.“

Nettverkets opprinnelige token, OMG, økte 4. desember etter kunngjøringen, og fikk OMG til å treffe en tre måneders høyde på rett under $ 4,50. Siden har den trukket seg tilbake til $ 3,70 og forblir innenfor en sidelengs kanal som har dannet seg de siste tre månedene.

OMG økte i midten av august etter nyheten om at det ville bli brukt av Tether for å legge til rette for raskere og mer kostnadseffektive innskudd og uttak av USDT.

Som de fleste altcoins i 2017, er OMG fremdeles langt nede fra hele tiden på over $ 25 som kom i januar 2018. Overtakelsen og det nye fokuset på DeFi har fornyet håpet for mange OMG-holdere.